Какво представлява ARTCURE® Diffusional patch

Artcure дифузионен пластир се използва за Лечение на херния в кръста и врата. Ефикасността на Artcure Diffusional Patch, е в съдържанието, смес от 6 билкови масла (oleum thymi, oleum limonis, oleum nigra, oleum rosmarini, oleum chamomilla, oleum lauriexpressum) и има хипоосмоларна липидна структура, при консервативното лечение на пациенти с лумбална дискова херния и предимствата и/или възможността за използване на това като алтернативен метод на хирургията.
ARTCURE® е трансдермален пластир. Това е единственият продукт, който въздейства механично на дисковите хернии и ги смалява спрямо настоящото им състояние. По този начин осигурява намаляването на натиска върху гръбначния стълб, който променя вътрешнодисковото осмотично налягане.

Със своя определен ARTCURE® носител, компонентите на ARTCURE®, достигащи пулпозно ядро ​​(дискова херния) гарантират, че водата вътре в пулпозното ядро ​​(което е приблизително 80% от обема) е издута. Следователно, масата на херния пулпозно ядро ​​е значително намалена. След като пулпозното ядро ​​стане по-леко, то прави по-малък натиск върху корена на нерва и самия гръбначен стълб. Това в замяна значително облекчава болката на пациента.
За да се приложи ARTCURE®, е необходим ЯМР на пациента. Това изискване е да поставите индикацията правилно. Защото всяка болка в гърба и врата може да не е причинена от херния. След клиничното подобрение при пациентите след приложението може да бъде поискан отново ЯМР за проследяване на ефекта.
ARTCURE® е ефективна подкрепа за лечението поради високия си клиничен успех за кратко време и много ниския процент на странични ефекти.

медицински център хаят

Често Задавани Въпроси

Отговор: ARTCURE® Diffusional patch може да купите и да получите подробна информация от Медицински Център ,,Хаят“.

Отговор: Artcure осигурява лечение с единична доза при много пациенти. Може да се приложи втора доза, ако Вашият лекар прецени, че е подходящо.

Отговор: Може да причини зачервяване в областта на приложение само при пациенти с чувствителна кожа. Това състояние се лекува в рамките на 3-4 дни, без да оставя постоянни белези. Ако видите неочакван ефект, консултирайте се с Вашия лекар.

Отговор: Можете също да използвате лекарствата, които използвате редовно с приложението Artcure. Ако забележите неочакван ефект, консултирайте се с Вашия лекар.

Отговор: Не се прилага при пациенти с неконтролиран диабет, тежка астма, пациенти с 3/5 загуба на мускулна сила, пациенти с придружаващи тумори и бременни жени.

Отговор: След прилагане на Artcure се препоръчва да лежите по гръб за 24 часа, за да се сведе до минимум натоварване на гръбначния стълб. Продължителността на престоя и позицията са много важни за завършване на лечението.

Отговор: Поддържайте легнало положение в продължение на 24 часа, с изключение на основните нужди. Не отстранявайте пластира в продължение на 24 часа след поставянето му. Когато премахнете пластира, той не се прилага отново. Не вземайте душ, докато пластирът е върху тялото ви, не трябва да се намокри това може да прекъсне лечението ви с ARTCURE поради отлепяне от мястото му. Не се препоръчва пътуване през цялото лечение.

Отговор: Да, може да се прилага но след 15 дни.

Отговор: Artcure показва ефективността си между 1 и 10 дни.

Отговор: Клиничните проучвания за ARTCURE са за пациенти на възраст 20-60 години. Вашият лекар може да прецени употребата му в тази възрастова група, като направи анализ на съотношението риск-полза.

Отговор: Няма налични клинични данни за употребата на Artcure DP при бременни и кърмещи майки. Анализът на съотношението риск-полза от употребата му при кърмещи майки може да бъде специално преценен от лекуващия лекар.