MODERN TAB STYLE

Медицински център „Хаят“ започна своя път в Република Турция, под името SRS Medikal, като основател на производство на импланти. Производството на импланти и сетове за операции се извършва от Титан  и  PEEK продукти. Прилагат се  в неврохирургията  и ортопедията. SRS Medikal получава сертификат СЕ ТС 13485 и става търговска марка за Турция и чужбина. Започват работа с медикаментите както в частните така и в държавните болници. Най-добрите клиники и специалисти които, работят с продуктите на SRS  Medikal , са на първо място по предлагане на най-качествените здравни услуги и качество на процедури и операции. С времето SRS Medikal започна да заема и да се утвърждава като водеща фигура в здравния сектор, в страната и чужбина.

Така се ражда  идеята за отваряне на Медицински център „Хаят“. През 2018г. отварят врати във България, град Варна и Бургас.  Идеята се осъществява с помощта на най-добрите специалисти от държавните и частните болници в Турция , както и качеството на продуктите предоставени от нас и използвани от тях. Благодарение на добрата работа между докторите и  SRS Medikal.

Отваря се мост между българските граждани и лекари с турските специалисти, и болници. Започва изграждане на отношения от страна на здравният туризъм между двете страни.

2007 –  SRS Medical Health Products е създадена в Истанбул.

2008 г. –  SRS Medikal продължи своя бизнес като дилър на различни компании.

2009 г. –  Получен е сертификат TS EN ISO 9001.

2010 г. –  Получен е сертификат за качество TS EN ISO 13485.

2010 г. –  Получен CE сертификат

2010 г. –  Производството на продукти с марка SRS стартира като OBL.

2010 г. –  Присъедини се към системата, като сключи споразумение с Министерството на здравеопазването.

2010 г. –  Достъпността на нашите продукти беше осигурена чрез сключване на споразумение с Министерството на труда и социалното осигуряване.

2011 г. –  Създадена е дилърска организация в различни провинции.

2013 г. –  Структурата на акционерите на СРС е променена и е взето решение за нови инвестиции.

2017 г. –  Започна научноизследователска и развойна дейност в клона по ортопедия на SRS.

2018 г. – Създаване на Медицински център „Хаят“

Медицински център „Хаят“  впечатлява с иновативна здравна концепция, която също се откроява в международното сравнение: Чрез комбиниране на най -новите технологии и иновативна медицина, в комбинация с индивидуална, лична грижа и модерна среда,  гарантира най -добрата възможна грижа за своите пациенти.

Медицински център „Хаят“ фокусът е върху интердисциплинарно сътрудничество между висококвалифицирани специалисти от 35 различни специализирани области. За пациентите това означава  всичко: Те получават отлично и индивидуално медицинско лечение, съчетано с голяма икономия на време и къси разстояния. Техническото оборудване с висок стандарт. Най -нови операционни зали с най -модерно оборудване.

Въпреки всичко, фокусът  е върху човека. Медицински център „Хаят“ е насочен към пациента. Нашият екип – независимо дали лекари или медицински сестри – работят ръка за ръка “.

Следователно голямо внимание се отделя и на областта на грижите. Като, всички пациенти се радват на индивидуална, лична всестранна грижа и изключително висок стандарт.

Нашата мисия: Модерна клиника за всички

С Медицински център „Хаят“ създаваме ново, модерно поколение център, който предлага здравно осигуряване на пациенти над средните услуги. Пациентите ни се възползват от твърдението ни да си сътрудничим тясно в различни дисциплини и да използваме най -новите медицински познания и оборудване в полза на пациента.

Медицински център „Хаят“ работи с  болници от Република Турция, с които има договорни отношения. Болниците отговарят на световните стандарти и се отличават с центрове за съвършенство: 26 Онкологични центъра (хирургия, радиотерапия, химиотерапия), 19 сърдечни центъра (кардиология и кардиохирургия за деца и възрастни), 10 центъра за инвитро оплождане, 7 центъра за трансплантация на органи (черен дроб, бъбреци, костен мозък и др. ), 9 центъра за лечение на гръбначни заболявания, 2 центъра за рехабилитация  и 4 центъра за роботизирана хирургия, разполагащи с национални и международни акредитации, съвременно високотехнологично оборудване и експерти със значителен опит в своята област.

Всяка година много пациенти от различни краища на България пътуват до Турция за лечение и предпочитат болниците, които осигуряват услуги с най-съвременните технологии в света и експертни екипи, отговарящи на международните стандарти за качество. За тяхно удобство е създаден, Центърът за обслужване на международни пациенти . Да информира всеки пациент от деня на първото запитване до момента на завръщане в  страната. Пациентите , които решат да пътуват до Турция за своето лечение, могат лесно да получат план за лечение и организация по пътуването, от информационният офис на Медицински център „Хаят“ . Към момента  разполагаме с 2 информационни офиса в България, разположени в 2 града – Варна и Бургас.

Нашите пациенти се превозват директно от техният дом,  до хотел или  съответната болница с частен  VIP транспорт. Осигурено е  напълно безплатно преводач, които ще Ви съдейства по време на цялото лечение до вашето завръщане в страната.